Média, veřejnoprávní,..a jiní..

´JP´ ZOOM 1 ´ » Média, veřejnoprávní,..a jiní..

22.11.2021, JP

Problém veřejnoprávních médií, a nejen jich,  je v tom, ..pohledem LIDU.., že tyto jsou ochotny, povětšinou, se zabývat a hájit zájmy LIDU zpravidla, jak to tak sleduji, pouze do okamžiku, nežli by šli jejich pracovníci, tyto subjekty, na ostří nože s představiteli státní moci, tedy s vládou, s parlamentem, s poslanci, s poslankyněmi, se senátory, se senátorkami, s prezidentem ČR. Jdou obvykle jen na povrch témat, nikoli do hloubky problémů, které mají tyto politické kruhy na svědomí..dokud někdo jiný nezařídí například jejich odstoupení či trestní stíhání. Jde o to, že veřejnoprávní media mají těmito politickými kruhy zajištěny finance v podobě tak zvaných koncesionářských poplatků, které jsou tak uzákoněny, s povinností obyvatelstvu je platit.

Dotkni se nějak, opozičněji více, nežli je obvyklé, těchto kruhů, a tyto subjekty, mediální i následně v dohodě s jinými, kteří také participují dotačně na státní kase, si ŤE vezmou i rádoby temnookultně za cíl coby terč, a budou se do TEBE trefovat, i třeba jen skrytě, kde a jak jen mohou..i ničitelsky, sabotingově fašisticky..sabotovat TI život, vztahy..

Na státních dotacích jsou také závislé i jiné subjekty z řad i Lidskoprávních organizací, neziskových, které tudíž také nejdou na ostří nože proti svým chlebodárcům, tedy ku vládě ČR, politikům, političkám.. Proto zde máme TO, co máme. FAŠISMUS EXEKUČNÍ, o kterém se zmiňuji na různých místech MÉHO PÍSMA, (se kterým nikdo nic není ochoten za cca 30 Let od sametové revoluce po níž tento fašismus ustanovili), udělat.

Tvrdím, proto, a nejen proto, že koncesionářské poplatky veřejnoprávním mediím mají být DOBROVOLNÉ, nikoli povinné. Pokud by tomu tak bylo, dá se předpokládat, že by se media typu například radio..rozhlas, televize, více rvala, rvaly, za zájmy LIDU. A politici, političky, by si vůči LIDU nedovolili, nedovolovali TO, co si dovolují..díky čemuž zde máme po třetí za sebou například nejen přicházející COVID armagedon, ale také vymírající národ Český z důvodů legislativního fašismu, ve prospěch i přeosídlování ČR zájemci z například řad zámožných i zámožnější tak zvané střední třídy z RUSKA..což už se fakticky děje. A v Rozhlase.. nám říkají, že vlastně je to normální, i když se to normální leckomu zdát nemusí, a ty, komuž se TO zdá být ne příliš normální, označují v tomto veřejnoprávním mediu za LIDI s nenávistí vůči nim, vůči LIDEM ze zahraničí, s xenofobií. V číslech, červených, lze si přepočítat stav zmírání Českého LIDU i ověřit, tak k dnešnímu dni, i za uplynulých cca 30 Let, i doposud trvající, v tabulce zde: FATAMORGANA.Live Tvrdím také, na základě MÝCH POCITŮ, že v médiích ČR pracují, i pro ně na úrovni OSVČ, LIDÉ sabotující prosperitu LIDU, státu. A dělají TO NAPROSTO VĚDOMĚ, CÍLENĚ. Byť i mezi nimi jsou i LIDÉ slušní, leč v menšině.

~~~


Webové stránky zdarma