Senát ČR, a jiní..

´JP´ ZOOM 1 ´ » Senát ČR, a jiní..

2.12.2021, JP

..

Podívejme se nyní, například, na Senát ČR : Vzorově, například, můžeme vnímat, jak se snaží například Miloš Vystrčil zviditelňovat, například prostřednictvím různě se přibližování osobně tomu, co je považováno za dobré, i Lidem s dobrým srdcem.. aby se dělal hezkým, AVŠAK, si je velmi dobře vědom toho, že co se týká rujnování Českého Lidu, například Exekučním fašismem, nehnul ani brvou. Dnes můžeme také vidět, jak například senátor Zdeněk Hraba se chvástá, jak se postaral o uzákonění v ČR možnost obrany se zbraní..aby se tak rádoby dělal hezčím..a že něco dělá, udělal..

Jenže: To je přece základní právo nutné obrany..pokud se člověk nebrání zbraní nelegální.., vše, co lze použít je zdůraznění obrany, je v danou chvíli, při použití, zbraň. Takže za Mne..jde jen o posílení lobby zbrojovek a jejich průmyslu, a jde také o zastírací manévr, mající zakrýt cca čtvrt_stoletní nečinnost senátu ČR, poslanců, poslankyň, v oblasti obrany Lidské důstojnosti, Lidských práv, Fašisticky hrubě rujnovaných fašisticko exekučním FAŠISMEM..ustanoveným Václavem Klausem s Milošem Zemanem, udržujíc jí dodnes, I PŘES MÁ ČETNÁ UPOZORNĚNÍ, a zastírajíc skutečnost, že oproti Všeobecné deklaraci Lidských práv OSN, aby se vlády ČR nemusely namáhat jí domněle, dodržovat, je tak zvaná Listina Lidských práv a svobod ČR ( i EU ) ZNAČNĚ však co do Lidské důstojnosti VYKUCHANÁ..na níž se v podobenství IDIOTŮ obracejí, odvolávají, různě TITO rádoby politici, političky, senátoři, senátorky na uvedené VYKUCHANÉ DOKUMENTY, namísto toho LIDSKOPRÁNÍHO OSN..COŽ se projevuje v tom, jak To v ČR vypadá..kdy máme v ČR nejvíc bezdomovců z celé EU ..například.. , a senátoři, senátorky, politici, političky, jsou zvyklí různě v čase otevírat různě šuplíčky s HESLY, ve stylu, že se něco dělá, zase jich zavírání, zase otevírání, a zase zavírání, a tak stále dokola, sem tam se něco ,,odklepne“, aby TO vypadalo, že se ,,NĚCO DĚLÁ“. VE ŠVÝCARSKU JSEM BEZDOMOVCE, ŠVÝCARA, NEPOTKAL.

..

Do toho zde máme podivnosti z řad IT hackerů, kteří Mi podsouvají různě profily na fb k reagování, a za chvíli zas MI jsou MOJE REAKCE různě i smazány, jako například zde uvedeným Zdeňkem Hrabou..proto jsem zde uvedl přepis textu, který jsem umístil na jeho fb profil, kdy jej obratem smazal..či prostě skryl, jelikož se MU zcela nepochybně nejspíš nějak nezamlouval.

( AUTOGENOCIDACZ.proweb.cz )

Tak.., i TOTO je SENÁT ČR. (Například.)

~~~

 


Webové stránky zdarma