BRUTÁLNÍ..BRUTALITNÍ.. ROZCAPENOST, s Fyzickým, Psychickým, TEROREM..nejen MEDIÁLNÍ

´JP´ ZOOM 1 ´ » BRUTÁLNÍ..BRUTALITNÍ.. ROZCAPENOST, s Fyzickým, Psychickým, TEROREM..nejen MEDIÁLNÍ

5.12.2021, JP

..

Nadpis tohoto článku snad hovoří za vše..v tomto.. No, přesto zviditelním trochu více detaily. Tak, například se v ČR..rozmohla taková jako hra na JAKO. Ovšem,,nepředstavujte si papouška jménem JAKO. Jde o BRUTÁLNÍ manipulaci SE VŠÍM. S POJMY, S PRAVDOU, SE LŽÍ, S NÁSILÍM, SE ZNÁSILŇOVÁNÍM nejrůznějších typů, druhů..kde se aktéři takového chování mají tendenci ještě tomu smát, jako že to je humao..například i třeba černý. Někdo to nazývá i ,,relativizace všeho", ale to není přesný název uvedeného chování. Provozují toto různí jednotlivci, ale i skupinově různé skupiny. Často toto lze shledávat na úrovni různých platforem typů médií, včetně tak zvaných veřejnoprávních. U těch veřejnoprávních je velmi smutné, že toto provozují z peněz LIDU, kde čerpají každoročně na tak zvaných koncesionářských poplatcích miliardy korun (CZK). Přičemž jsou schopni zrelativizovat i pojem: LID (například). Uvedená ,,hra na JAKO" s sebou nese různě prvky BRUTALITY, a přesto se aktéři její, kteří ji provozují, mají tendeci tvářit, jako neviňátka. Při psaní mého textu si tak můžu, ,,zcela a samozřejmě NÁHODOU..jak jinak" tak vyslechnout například v radiu na stanici Českého rozhlasu Plus, že kdo píše na klávesnici počítače a používá k tomu počítačovou myš, tomu že bude amputována ruka, paže, až u ramene. To říkají zcela bez obalu, se žoviálním úsměvem moderátorky. ( NECHUTNÉ . OBSKURNĚ NECHUTNÉ.). (například). NO, a tihle, z Českého rozhlasu Plus a spol..(například), kteří jsou nechutní co chvííli, různě, obskurně, se naučili v poslední době používat pojem, slovo, ve své rétorice do mikrofonu, do éteru: OBSKURNÍ. ( O dalších takových, obdobných, excesech mediálních, nejen tohtoto radia, ale i politických z řad politiků političek, se zmiňuji na různých místech **Mého Písma** ). Ve světě, v Evropě, můžeme vídat, vidět, různě ROZCAPENOU OBSKURNOST, i BRUTÁLNÍ. Například i ze strany vlád vůči LIDU..viz Bělorusko, Rusko, a mnozí jiní. V ČR se takto chovají vůči bližním jedinci, ale i skupiny jaku uvádím výše, tak i ze strany politiků, političek. Což, nejednou, a nesprávně, nepřesně, LID nazývá: POPULISMEM. (Populismus však = Fašismus povětšinou).

Brutální MANIPULACI S ROZCAPENOSTÍ můžeme shledávat také například na Ukrajině, anexí KRYMU ze strany Ruska, kdy Vladimír Putin popírá, lživě, že by s tím měl něco společného. Takovouto ROZCAPENOST, BRUTÁLNÍ, můžeme vidět i v současnosti na rozcapenosti Ruské armády, která si prostě jen dělá vojenské manévry podél Ukrajinské hranice, obléhajíc jí, s tvrzením Vladimíra Putina, že se nechystá Ukrajinu napadnout. Tedy, pokud bychom brali v úvahu prostou SLUŠNOST, tak si tohle žádný státník vůči svým sousedům, vůči své sousedské zemi, NESMÍ DOVOLIT !! No, Putin, se svými souputíky, se nežinýrují. Rovněž tak se nežinýrují ve své rétoricko i špionní obskurní rozcapenosti, brutálně i rádoby manipulativní, nejednou, moderátoři, moderátorky, komentátoři, komentátorky..předpokládám i s režií.., ..například Českého rozhlasu Plus a spol..například. Na místo normální, mezilidské komunikace, se můžeme od nich, a nejen od nich, setkávat s brutálním slídilstvím, s takovým šmíringem všudypřítomně, což tito náležitě, s brutalitou i jim vlastní, s terorem jim vlastním vůči bližnímu, bližním, tam kde se jim zachce v rámci rádoby si uzurpováni moci mastíc si svá ega.

Jiní se například nežinýrují vyrábět a prodávat brutálně, brutální, zbraně, další se je nežinýrují použít, používat. (například).

Jak Vám chutná při pohřbu ? (například). NE? Nechutná ? No, vidíte, a přesto jsou mezi námi LIDÉ, kteří se nežinýrují uspořádat hody slavnostně například v kryptě, v kapličce, kde je hrobka. Takové ,,výtečníky" lze nalézt prý například na Olšanském hřbitově v Praze. Říkají si, podle mediálních sdělení, ´Pravoslavná církev.

Na Olšanském hřbitově v Praze lze však prý vidět, vídat, také i jiné BRUTÁLNÍ ROZCAPENCE..ROZCAPENKYNĚ.. Jsou to prý Lidé, kteří bezdůvodně, jak rétoricky vulgárně zastrašujíc, tak i s fyzickým agresivním napadáním tamního personálu, se domáhají například toho, aby jim byl zdarma umožněn vjezd do areálu (prý i s tichým souhlasem vedení), přestože dle ceníku je tam vjezd autem zpoplatněn na den 150 korunami(CZK)..aneb když například už mají tamní toaletářky k večeru sklizeno, uklizeno, tak se tito brutálně, s agresivitou, i s brutálním fyzickým násilím dožadují například toho, aby tamní prostory ohli zase nějak zašpinit. Podle MÉHO NÁZORU tedy takové chování na pietní místo, jakým je hřbitov, zcela nepochybně NEPATŘÍ. (například)

BRUTÁLNÍ..BRUTALITNÍ..ROZCAPENOST NEPATŘÍ VE SPOLEČNOSTI NIKAM. Přesto se rozlévá do všech sfér společnosti. Jde o rezignaci na pojem: " SLUŠNOST ". Můžeme tak vídat, například, třeba i mládež, děti, jak jsou různě na sebe hnusní, i se při tom ten, kdož terorizuje nějak, ať už fyzicky či psychicky druhého..druhou..,jak se při tom směje, smějí..zrcadlově se také s nimi smějí jejicjh překvapené oběti, nevědouc si s tím rady..jen trpíc. (například)

Kam toto vše vede ? Směřuje ? No, k tomu, že různí Lidé to nemusejí psychicky, mentálně unést. Roste to s dětmi do dospělosti, a jde o časovanou GIGA bombu společenskou. V Americe jsou například tak daleko, že si z nudy mezi natáčením filmu střílejí ostrou municí do plechovek.., zapomenouc ostrý náboj v komoře zbraně.., jine v Americe například z nudy, z plezíru, kupuje otec synovi nabitou pistoli ostrou municí, bez zájmu co kluk s ní kdy udělá, ponechávajíc ji volně nabitou v odemčeném šuplíku.., v Anglii, například, se 12ti letá dívenka nesměla, pod TRESTEM SMRTI POBODÁNÍM NOŽEM od něho, svému vrstevníkovi oponentně názorově ani špitnout. ŠPITLA. A V TU CHVÍLI JEHO RUKOU ZEMŘELA. ) Například.

https://www.bing.com/search?q=st%C5%99elba+d%C4%9Bti&qs=n&form=QBRE&sp=-1&pq=st%C5%99elba+d%C4%9Bt&sc=0-11&sk=&cvid=E4769A7EE3534D4993E93B052D2C0CC2

Můžeme vidět, vídat, například i BRUTÁLNÍ.., BRUTALITNÍ.., ROZCAPENOST i vůči přírodě, ekologii, klimatu..

...

Energiím KOSMU, TAOismu, SE VŠAK TOTO NELÍBÍ. NENÍ TO V SOULADU S LÁSKOU STVOŘENÍ..ŽIVOTA.

~~~


Webové stránky zdarma